Hey,

Leuk dat je op mijn blog kijkt. Ik ben Claire, 13 jaar en mijn hobby’s zijn dansen en karate. Mijn blog zal gaan over alles wat me interesseert. Mode, make-up, reviews, shoplogs en nog veel meer dingen. Als je wilt samenwerken of iets wilt vragen aan mij, dan kan je even op het kopje “contact” klikken.

Liefs,

Claire

Elke review die ik schrijf (in samenwerking of niet) beoordeel ik eerlijk. Ik laat me niet omkopen of beinvloeden. Ook mag u de foto’s niet kopieren tenzij ik toestemming geef. Ik vermeld een bron onder een foto die ik niet zelf heb gemaakt.

16 gedachten over “About

  1. Hoi Claire! Misschien wist je al dat wij de bezoekster van de maand gaan invoeren op ons blog. Jij laat vaak reacties achter en hebt ons ook een keer een tip gegeven, daarom ben jij onze eerste bezoekster van de maand. Dat betekent dat je je blog kunt promoten op ons blog, door een artikel te schrijven over jezelf en je blog. Wij zullen het online zetten! Het artikel kun je naar ons e-mail adres sturen (hannahencathelijne@gmail.com). Het zou fijn zijn als je ons zo snel mogelijk een mailtje stuurt zodat het nog in augustus online kan komen.
    Liefs, Hannah en Cathelijne

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s