About me

Hey,

Leuk dat je op mijn blog kijkt! Mijn naam is Claire, 14 jaar oud en ben food addicted. Op mijn blog RosesOnFleek kun je dingen vinden als fashion, food, lifestyle en travel. De dingen die ik in mijn dagelijks leven doe is karate, heel veel dansen en natuurlijk heel veel bloggen. Het leek me altijd al leuk om mensen te inspireren met de kennis die ik heb en nu deel ik mijn kennis al anderhalf jaar! Wat vliegt die tijd toch hè?! However, have fun! En als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe posts, abonneer door je e-mailadres in het abonneer vakje in te vullen.

 

About the blog

Ik begon met bloggen op 19 maart 2015 op mijn eerste blog: https://itscstyle.wordpress.com . Na 200 volgers te hebben gehaald besloot ik een stap hoger te doen en alles te veranderen. Rozen zijn mijn lievelingsbloemen en heeft met mijn naam te maken. Ook leek het mij leuk iets met fashion in de naam te verwerken. Zo ben ik op de naam RosesOnFleek gekomen. Mijn blog is een plek waar veel van de dingen die ik leuk vind samenkomen. Als je in een bepaald onderwerp geïnteresseerd bent kun je altijd een categorie aanklikken onder het kopje “categories”.

 

Copyright

All pictures on this blog are taken (unless stated otherwise) by RosesOnFleek and are protected by copyright. You should always link back to http://www.rosesonfleek.com or ask permission when using images from my blog. If pictures from RosesOnFleek are used  incorrectly, steps will be taken.