Laatst keek ik op de site van Esprit en zag dat ze een hele leuke najaarscollectie hebben: truien, headbands, sjaals, jassen, van alles. Daarom leek het mij leuk om paar outfit ideeën met jullie te delen.

Outfit 1

outfitvmb1

Ik heb hele simpele outfits uitgekozen, maar heb accessiores gebruikt om de outfits op te pimpen. Ik heb inderdaad niet zo veel kleur gebruikt, maar veel items zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar!! Veel keus heb je dus. Dit is een beetje een minimalistische outfit. Ik vind de trui heel erg leuk omdat de buitenkant zwart is met witte lijnen en aan de binnenkant precies andersom. Persoonlijk vind ik high waist broeken het fijnst, daarom heb ik voor deze outfit een high waist broek gebruikt. Waarschijnlijk kun je het op de foto niet zien, maar het horloge heeft een paar steentjes.

Outfit 2

outfitvmb2

Turtle necks en suède rokken, je ziet ze nu overal. Persoonlijk vind ik hoeden heel erg leuk in het najaar, dus een hoed moest gewoon in een van de outfits. Net zoals in de vorige foto heb ik een soort gelijke schoen gebruikt. Dat komt omdat je ze overal mee kunt combineren. Niet alleen qua kleur, maar ook qua stijl. Het is stoer, maar toch vrouwelijk.

Outfit 3

outfitvmb3

De laatste outfit is een stoere outfit. Ik gebruik inderdaad veel zwart, maar veel items zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar. Ik keek op de site en zag opeens een headband en dacht dat ik die sowieso in een outfit moest verwerken. Voila!

Het is zeker de moeite waard om even op de site van Esprit te kijken. Als je nog een winterjas of andere najaarskleding nodig hebt, leuk om even te kijken. Ook hebben ze al kerstjurkjes en andere mooie feestkleding.

Q: Welke outfit of item vind jij leuk?

Liefs,

Claire

2 gedachten over “Esprit Outfit Ideas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s