Lange vluchten zijn niet goed en vaak kun je je erg vervelen. Met deze tips voorkom je verveling in het vliegtuig en leer je nog meer over reizen.

Activities

Sleep, a LOT

Slapen is voor alles goed tijdens reizen. Om jetlags te voorkomen, het maakt je huid beter en gewoon om fit te blijven tijdens je vakantie is slaap heel belangrijk. Voor de meeste mensen is het ingewikkeld om in het vliegtuig te slapen, maar uiteindelijk zul je geen spijt krijgen van die 2 uurtjes slaap.

Eat

Bij lange vluchten zitten er ongeveer 2 maaltijden bij inbegrepen. Het eten in een vliegtuig is niet altijd even goed, maar het rekt tijd en is toch wel lekker tijdens het reizen.

Watch movies

Bij lange vluchten heb je vaak een scherm waarop je allemaal films, spelletjes en series kunt kijken. Super tof en als je bijvoorbeeld 2 films kijkt is er al ongeveer 4 uur voorbij! Je kunt je dus niet heel erg vervelen.

Play games

Niet alleen spelletjes op het scherm, maar ook een potje pokeren of pesten kan heel leuk zijn in het vliegtuig.

Read a book

Met boeken en tijdschriften kom je al een heel eind tijdens lange vluchten. In tijdschriften kunnen ook leuke quizzes en puzzels zitten 😉

Listen to music

Als je je toch verveelt kun je net zo goed muziek luisteren, toch?! Download een app waarbij je offline muziek kunt luisteren. Maak van tevoren je playlist en you’re good to go!

Do exercises

Ja het is mogelijk. Als ik een vlucht heb en ik moet naar het toilet dan loop ik gewoon het gangetje heen en weer. Ook als ik moet wachten dan doe ik wat oefeningen, maar je kunt ook in je stoel je voeten en benen even bewegen.

 

Tips

Maak met een vochtig doekje alles even schoon. Er wordt van alles gedaan op die tafeltjes en stoelen, ik heb zelfs gehoord dat op dat tafeltje luiers worden verschoon!! Niet zo smakelijk dus…

Stay hydrated is een hele belangrijke tip. Reizen maakt je huid erg droog, dus neem iets van dagcrème en lippenbalsem mee. Ook is het goed om veel water te blijven drinken.

Een nekkussentje is erg lekker in het vliegtuig. Je zit daar nooit echt comfortabe, maar zo’n kussentje maakt het stukken beter!!

Hoe fijn het plekje bij het raam ook is, je kunt maar beter voor een stoel naast het gangpad gaan. Als je naar het toilet moet is het erg irritant om steeds over die mensen heen te gaan…

 

Q: Heb jij nog activiteiten of tips voor in het vliegtuig?

Liefs,

Claire

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s