Hey guys,

Na ongeveer 2 maandjes weg geweest te zijn van bloggersland ben ik terug!! En nu ga ik het compleet anders aanpakken…

Allereerst: ik heb jullie ontzettend gemist! Na al die tijd zie ik nu pas wat ik allemaal heb bereikt en dat er zo ontzettend veel mensen mijn posts lezen, betekend echt veel voor mij. In de tussentijd zat ik na te denken over hoe ik mijn blog zou willen veranderen, maar doordat ik heel lang niks had geschreven dacht ik er ook over om te stoppen.. Maar geen zorgen, ik ga niet stoppen. Er komen gewoon wat veranderingen. Natuurlijk heb ik geen zin dat jullie een hele lange post alleen maar lezen dat voor jullie niks uitmaakt, dus jullie worden ook aan het werk gezet๐Ÿ˜‰.

Punt nummer 1: ik wil denk ik mijn naam veranderen. ItsCstyle voelt voor mij een beetje kinderachtig, dus heb ik wat nieuwe namen bedacht. Het zou mij ontzettend helpen als jij een van deze namen in de reacties zet of je zelf een naam verzint.ย 

ItsCstyle, RosesOnFleek, RosesOnCamera, RosesOnTheBlog, BlameItOnTheCamera

Nog even een toelichting: roses komt in veel van deze namen voor. Dat komt omdat rozen mijn favoriete bloemen zijn en het met mijn naam te maken heeft.ย 

 

Het volgende ding gaat meer over mijzelf en ik wil graag dat jullie daarop voorbereid zijn. De laatste tijd heb ik weinig interesse en minder ideeรซn meer voor beauty en steeds meer voor fashion. Daarom heb ik besloten dat de onderwerpen waarover ik ga schrijven worden: fashion, travel, personal/lifestyle, food en DIY’s. Natuurlijk kan er wel is een beauty artikel online komen, maar dit worden de “hoofdonderwerpen”.

IMG_5125

Nog een heel leuk dingetje (vind ik persoonlijk): ik heb een spiegelreflexcamera wat ik al een hele tijd wilde. Fotografie is echt iets dat ik super leuk vind om me daarmee bezig te houden. Met deze camera kunnen jullie dus veel betere foto’s verwachten. Ik ben ook van plan om veel foto’s in mijn artikelen te verwerken.

En wat waarschijnlijk sommigen al weten is dat ik gastblogger ben op Carolien haar blog (klikย hier). Iedere maand verschijnt er een artikel van mij op haar blog.

Q: Wat vind jij van de veranderingen? En ik wil ook heel graag weten hoe het met jou gaat. Ga jij op vakantie?

Liefs,

Claire

Vorige post:ย Whatโ€™s in my ballet bag?๐Ÿ’ƒ

Advertenties

18 gedachten over “THE COMEBACK+heel veel verandering..

  1. Pingback: Fashion Wishlist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s