Hey,

Er zijn heel veel beautyproducten in allerlei kleuren, soorten en maten. Je kunt vaak een miskoop doen of je geeft veel te veel geld uit aan producten waar je juist minder aan moet uitgeven. Herkenbaar? Vandaag geef ik een paar tips in welke producten je het best in kunt investeren en in welke niet. 

WEL:

 • Kwasten
 • Verzorgingsproducten als crémes en reinigers. Het is belangrijk dat je je huidtype weet en welke producten daarvoor het handigst zijn om te gebruiken.
 • Basissen als foundations en concealer. Hier is het belangrijk dat je de juiste kleur en de goede ondertoon neemt. Op internet staan er veel tips over ondertonen en de juiste foundation kopen.
 • Een goed oogschaduw palette. Als je maar een of twee paletten koopt met veel pigment en met veel variatie, dan is je keus oneindig.

FullSizeRender-6FullSizeRender-8

 

NIET:

 • Mascara want er zijn genoeg goede budget mascara’s. Voor mensen met een bril of lenzen is het wel handig om een iets duurdere te kopen, maar er zijn wel goede budget mascara’s.
 • Bodylotion, bodybutter, douchegel, etc. Net zoals de mascara: er zijn genoeg budget douche en body producten. Action verkoopt bijvoorbeeld ook een paar goede merken zoals Dove en Rexona.

 

Q: Hoe bespaar jij geld?

Liefs,

Claire

Vorige post: Review BitesWeLove

Advertenties

15 gedachten over “Welke beautyproducten je wel en niet in moet investeren🙋

 1. ik heb heel weinig van dat soort spullen…. Intussen heb ik wel geleerd dat je heel goedkoop nagellak kan kopen, maar dat dat heel vaak troep is. Ik geef intussen liever veel geld uit aan één potje dan er twintig minder goede te hebben staan!

  Liked by 2 people

 2. Mascara ben ik het niet helemaal mee eens, ik koop zelf ook vaak budget hoor maar zoals met lenzen etc. is niet elke mascara even handig, ogen blijven nou eenmaal gevoelig.

  Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s