Hey,

Inspiratie uit mijn brein. Achter de hashtag staat het onderwerp en ik haal foto’s van het internet over dat onderwerp die mij inspireren. Verder vertel ik wat er allemaal in mijn hoofd spookt, een soort personal update. Dit keer gaat het over de uitslag van de enquete, een Q&A en Instagram.

Q&A

Mijn blog bestaat bijna een jaar, dus wil ik graag een Q&A doen. Als je nog vragen hebt, zet die dan in de reacties!

Enquete

Mijn wens was om met maar 3 onderwerpen verder te gaan, maar ik vond dit een lastige beslissing en had daarom de enquete gemaakt. Ik wilde dit graag doen omdat ik veel meer ideeën heb voor beauty en ik amper blog over DIY’s en fashion. Daarom heb ik bedacht beauty als “hoofdonderwerp” te doen en personal en random als de andere twee onderwerpen. Vele van jullie zagen dit niet zitten, ik denk dat niemand wist wat ik bedoelde met random. Met random bedoelde ik fashion, DIY’s en alle dingen die niet bij beauty en personal horen. Dus ik wilde graag meer beauty posten, iets meer personal en dat er af en toe nog fashion, DIY en andere artikelen zoals muziek artikelen online komen.

Eerst vond ik het jammer dat jullie het idee niet leuk vinden, maar ik begon in te zien dat de meeste de variatie zo leuk vonden. Dus ik denk dat ik bij de onderwerpen blijf 🙂

 

Ik ben de laatste tijd veel bezig geweest met Instagram, ik krijg daar veel inspiratie. Dit zijn overigens een paar van de foto’s die ik op Instagram heb gezet.

Mijn volgende artikel wordt super, dus hou mijn blog in de gaten 😉

Q: Volg jij mij al op Instagram? En heb jij nog vragen voor de Q&A?

Liefs,

Claire

Vorige post: Healthy lifestyle: tips and snack ideas😊

Advertenties

16 gedachten over “Brainspiration #Instagram🌵

  1. Leuk!
    Je moet gewoon lekker ( blijven ) doen wat jij het allerleukste vindt, want dat is wat je blog zo persoonlijk maakt en dan heb je er ( in mijn ogen ) denk ik ook het meeste plezier in 😀
    En anders probeer je je nieuwe concept met verdeling van je onderwerpen een maand uit en kijk je dan wat jij en je volgers er van vinden?!
    Liefs! x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s