Hey,

In de vakantie heb ik best veel geshopt, wat mij erg leuk leek om te laten zien. Zeker ook omdat het echt een hele tijd geleden is dat ik een shoplog heb gedaan. Zo heb ik mijn tweede MAC lipstick gekocht, iets bij Topshop, Zara en Müller.

Müller

IMG_3872

Vorig jaar zag je iedereen ermee lopen, ik droeg het ook😏: flashtattoos. Ik vind ze super leuk voor in de zomer en toen ik deze zag nam ik het gelijk mee.

IMG_3873

Hoe schattig zijn deze bruisballen. De linker is blauw en roze en heeft twee roze hartjes (ik denk een soort zeepjes). De rechter ruikt heerlijk naar lavendel en heeft een bloem.

FullSizeRender-1

Nimm2 hadden wij in het hotel geproefd en vonden het super lekker, dus toen we het zagen namen we het meteen mee. Nimm2 is een soort Fruitella maar wanneer het klapt komt er vloeibaar, een beetje zuur spul uit waar allemaal vitaminen in zitten, hoe geniaal is dit!! En Haribo heeft gewoon heel lekker snoep….😅

FullSizeRender-7

CD is een heel fijn merk, die geen parabenen, geen parfum en al die andere zooi niet gebruikt. De rechter deodorant heb ik al eerder gekocht en vond het een super product, dus wanneer ik in Duitsland was kon ik het natuurlijk niet laten er twee mee te nemen. De twee mini’s zijn alvast voor de zomervakantie😜.

FullSizeRender-4

Ritter sport is in de Müller veel goedkoper dan in Nederland, dus slaan we daar altijd in. Die bovenste is trouwens voor mijn oma.

FullSizeRender-1-1

Toen zag ik dit product, waar ik best nieuwsgierig naar was. Het is een contourpalette, maar onderin zit er ook nog een kwast. Ik ben dus erg benieuwd..

FullSizeRender-3

En dan een van de nieuwste Babylips, Melon Mania. Melon Mania is niet in veel filialen te koop dus wanneer ik deze zag moest ik het wel meenemen.

IMG_3887

Als laatste bij de Müller: mijn tweede Essie nagellakje in de kleur 371. De kleur is pastel groen, dus is het perfect voor in de lente.

 

Forever 21

FullSizeRender-2

Een hele mooie kanten blouse, die heel mooi en luchtig is voor in de zomer. Ik ben al helemaal voorbereid voor de lente en de zomer….

IMG_3953

Dit leuke jurkje was in de aanbieding en was gewoon te schattig om niet mee te nemen, zeker omdat ik nooit jurkjes draag.

IMG_3961

Als laatste bij Forever21 dit legergroene vest, dat je op heel veel manieren kunt combineren.

Zara

FullSizeRender-8

Dit t-shirt kan overal bij en had ik ook gekocht voor het groene vest van Forever 21.

 

Topshop

FullSizeRender-6

Dit was geloof ik de tweede keer dat ik ging kijken bij Topshop. Ze hebben er echt hele leuke dingen, maar soms gewoon veel te duur. Dit jurkje staat echt ongelofelijk mooi, ik weet verder niet zo goed wat ik erover moet zeggen.

 

MAC

FullSizeRender-5

En als laatste: mijn tweede MAC lipstick in de populaire kleur: Velvet Teddy. Het is een matte lipstick in een mooie nude kleur. Ik ben er heel erg blij mee!

 

Als jullie ergens de prijs van willen weten of als ik iets moet reviewen, laat even een reactie achter😊.

Liefs,

Claire

Vorige post: Germany plog🇩🇪

42 gedachten over “Shoplog voorjaarsvakantie: MAC, Zara, Topshop👗

Plaats een reactie