Hey,

Valentijn komt er bijna aan. De meeste mensen geven een cadeautje om te laten zien hoeveel ze van iemand  houden. Daarom heb ik op de webshop Radbag gekeken, omdat ze een hele leuke Valentijns pagina hebben. Ik heb daar twee producten van uitgekozen, benieuwd wat ik heb uitgekozen? Kijk dan snel verder.

Radbag is een site die super coole en unieke gadgets verkoopt. Ik bedoel, wie wil er nou niet in eenhoornssloffen lopen? Of anders misschien in verwarmde walvissloffen? Van zelf parfum of lipgloss maken, tot mokken en emoji kussens.

FullSizeRender

Toen ik het pakketje binnen kreeg, was het erg goed verpakt. De levertijd is 2 tot 3 werkdagen, wat ik fijn vind.

Origami notitieblaadjes

FullSizeRender-3

Het leek mij super tof om dieren te maken van papier. Het zijn 100 sticky notes met daarop steeds 10 verschillende uitleggen. De 10 dingen die worden uitgelegd: goudvis, varken, vliegende kikker, water lelie, papegaai, doos, vlinder, lelie, vogel en een eekhoorn.

FullSizeRender-2

De uitleg is soms onduidelijk en het is heel licht bedrukt, waardoor je het niet goed kunt lezen. Ik vind het overigens wel leuk dat het sticky notes zijn, waardoor je er een paar mee  in je tas mee kunt nemen, voor als je je verveeld. Het is toch lief om een zelfgemaakte lelie te krijgen?!

De origami notitieblaadjes zijn verkrijgbaar voor €3,95.

 

Wereldkaart om te krassen

IMG_3260

Voor reizigers is dit echt tof om te krijgen. Het is een wereldkaart en kan je alle landen uitkrassen die je al hebt bezocht. De kaart zit in deze buis.

IMG_3261

Helaas kreeg ik deze witte vlek door het verwijderen van de plakband. Zonde, want de buis is al heel erg mooi om te krijgen.

Zo ziet de kaart eruit. Een hele mooie goud kleur, maar wanneer je de landen uitkrast krijg je allemaal kleurtjes. Zo is New York blauw, maar Europa groen. Alles staat er ook erg gedetailleerd op. Onderaan heb je nog een paar strookjes waarop staat: Going to….? Zo geven ze advies over dat land, super leuk!!

De wereldkaart om te krassen is verkrijgbaar voor €19,95.

Klik hier voor de Valentijns pagina.

Q: Volg je mij al op Twitter?

Liefs,

Claire

Vorige post: DIY Valentine’s smoothie

26 gedachten over “Valentine with Radbag💗~Review

Plaats een reactie